ویزای کانادا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

 

اصل پاسپورت جدید تمامی متقاضیان با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ در آمد ماهیانه باشد

نامه تمکن به لاتین ممهور به مهر امور بین الملل بانک Bank Statment

ترجمه اسناد مکی یا تجاری

گواهی اشتغال به تحصیل

ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

تکمیل فرم درخواست ویزا Application Form

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information

دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده

رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند در صورتی که فرزند زیر۱۸سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند

 

***توجه*** داشتن ویزای شنگن اولویت محسوب میشود ***توجه**

شرایط ویزای توریستی:

سیستم بیومتریک برای متقاضیان ویزای توریستی، تحصیلی و کار الزامی میباشد

متقاضیان ایرانی ویزای دیداری،دانشجویی و کار ملزم به دادن اثر انگشت و عکس می باشند(داده های بیومتریک) میباشند.

لیست کشورهایی که می توانید این خدمات را انجام دهید به شرح زیر است:

۱.ترکیه ۲. ارمنستان ۳. آذربایجان ۴. گرجستان ۵. امارات ۶. بحرین.

 

اعتبار ویزاهای کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند و کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دوسال در کانادا بمانند.

اگر ویزا به صورت چندبار ورود (Multiple) صادر شده باشد به دارنده ویزا امکان میدهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

 

نکات:

توجه نمایید در فرم های درخواست ویزای جدید (اپلیکشن فرم) گزینه ای برای تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد تمام درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده میشود و تصمیم نهایی در مورد مدت زمان اعتبار ویزا و یکبار ورود و یا چندبار ورود بودن آن به عهده سفارت می باشد.

از آنجایی که تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ اعتبار پاسپورت یکی میباشد بنابراین پیشنهاد میشود در صورتی که اعتبار ویزای شما کم است آن را تعویض نمایید.

 

مراحل صدور ویزا:

پس از تحویل مدارک ترجمه شده به آژانس ندای سفر، ما مدارک را بررسی کرده و اپلیکشن شما را در سایت سفارت باز می کنیم و مدارک را در سایت بار گذاری می کنیم و هزینه ویزا (۱۰۰ دلار) و انگشت نگاری(۸۵ دلار) واریز میگردد ( توجه افراد زیر ۱۴ سال هزینه انگشت نگاری ندارند) سپس سفارت نامه ای جهت انگشت نگاری در دفاتر VFS ارسال می کند.

شما با در دست داشتن نامه انگشت نگاری به یکی از دفاتر VFS  کشورهای همسایه به منظور ثبت بیومتریک  مراجعه می کنید.

گرفتن نامه انگشت نگاری بین ۱ هفته تا ۱۰ روز به طول می انجامد و شما یکماه فرصت دارید تا برای انگشت نگاری به دفاتر VFS مراجعه نمایید. بررسی پرونده شما توسط سفارت از ۱ هفته تا ۶۰ روز به طول می انجامد.

 

Canada